Smag på verden
Mad fra hele verden
Sider
(Flyt til ...)
Startside
Om bloggen
Kontakt
▼
torsdag den 29. september 2011
Arabisk marineret kylling på spyd og humus
›
En af det arabiske køkkens mest gloriøse retter er humus og marineret kylling, shish taouk. Og selvom dette er en simpel ret, er det ...
tirsdag den 27. september 2011
Toscansk kylling i hvidvin, tomat og hvidløg
›
Nej, dette har intet at gøre med den "toscana kylling" du kan købe nede i supermarkedet. Dette er blot endnu en go' hverdagsr...
søndag den 25. september 2011
Café de Paris: Baguettes og hjemmelavet nutella
›
Ville det ikke være dejligt, hvis du på en doven søndag morgen fandt dig selv indtage morgenkaffen på en café i Paris? Naturligvis ledsage...
fredag den 23. september 2011
Danske fiskefrikadeller med purløg og dild
›
Fiskefrikadeller er vel omtrent så dansk som det kan blive og lavet med kærlighed kan de smage fuldstændig fantastisk. Disse fiskedrenge he...
onsdag den 21. september 2011
Majskylling med bulgursalat
›
Så tager vi en tur hjem til lille Danmark igen og hvem kender ikke den danske klassiker bulgursalat med kylling?! Majskylling er dan...
mandag den 19. september 2011
Marokkanske kødboller, couscous og hvidløgsmarinerede bønner med mandler og mynte
›
De fleste elsker kødboller og med god grund. Det er noget af det bedste comfort food, som ofte kommer i en dyb rig sovs. Sådan er det også ...
fredag den 16. september 2011
Kylling rendang curry, basmatiris og blomkålssalat
›
Rendang curry er en indonesisk curry og der findes en tør og "sovset" version og begge er rigtig gode synes jeg. Dette...
‹
›
Start
Vis internetversion