Smag på verden
Mad fra hele verden
Sider
(Flyt til ...)
Startside
Om bloggen
Kontakt
▼
torsdag den 26. januar 2012
Svensk pølseret
›
Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg blogger om denne ret. Ved nærmere eftertanke ved jeg det godt. Jeg blogger om den fordi jeg har lavet den...
søndag den 22. januar 2012
Anmeldelse: Irmas økologisk balance Mælke chokolade med kardemomme
›
Chokolade og krydderier kan være en himmelsk kombination, men i sidste ende er det nok et spørgsmål om smag. Irma har dog valgt at tilbyde ...
torsdag den 19. januar 2012
Burmesisk svinekødscurry og risnudler med spidskålssalat med koriander og cashewenødder
›
Jeg er ikke nogen stor kender af det burmesiske køkken og ej heller af Burma eller burmesisk (mad)kultur. Men fra bøger kan man all...
tirsdag den 17. januar 2012
Jagten på de perfekte frikadeller
›
Du kender dem godt. De der perfekte frikadeller, som alle burde kunne lave, men som alligevel kun de færreste kan lave rigtig godt. Je...
3 kommentarer:
søndag den 15. januar 2012
Heibergs bedste chokoladekage
›
Man kan sikkert godt dø af for meget chokolade - men så skal man altså også spise uhyrlige mængder. Og det er chokolade man får mest af - f...
torsdag den 12. januar 2012
Olympisk koreansk kylling med kål (kimchi)
›
Jeg tror vist vi alle har vores favoritblogs – jeg ved at jeg har mine. Men hvad er det der gør nogle bloggere i stand til at formidle enhv...
søndag den 8. januar 2012
Anmeldelse: Anthon Berg marcipanbrød med nougat
›
Som sin fætter, marcipanbrødet som jeg anmeldte her , har også dette brød en meget elegant indpakning. Chokoladen er mørkebrun med elegante ...
‹
›
Start
Vis internetversion