Smag på verden
Mad fra hele verden
Sider
(Flyt til ...)
Startside
Om bloggen
Kontakt
▼
tirsdag den 28. februar 2012
Blogaward
›
Anne, ovre fra Anne naturglad , har været så sød at tildele mig en blogaward for min ydmyge blog – mange tak for det. Jeg har kørt min blog...
søndag den 26. februar 2012
Anmeldelse: Lindt Excellence mørk chokolade med chili
›
Efter at have prøvet denne chokolade fra Lindt er jeg er stadig ikke overbevist om at chokolade og chili er en god kombi. Eller lad mig omf...
tirsdag den 21. februar 2012
Thailandsk millionbøf eller hakket oksekød med limeblade og citrongræs
›
Jeg tror aldrig jeg lærer at forstå vores HR afdeling. Det er som om den opfører sig som en personaleafdeling. Og hvad er så forskellen, tæ...
torsdag den 9. februar 2012
Spansk kylling med kikærter, løg og ris
›
København er ikke Danmarks centrum. Jeg er københavner og elsker storbyen og det betyder at jeg alt for sjældent kommer ud af byen. Så en g...
tirsdag den 7. februar 2012
Beef Rendang Curry med ris og spidskålssalat med koriander og cashewnødder
›
Jeg kører gennem Nørrebro på vej hjem fra arbejde. Og når man som jeg holder af at lave mad fra hele verden er det en god ting. De mange ...
søndag den 5. februar 2012
Chokolademousse: You're the boss
›
Den forgangne uge har gjort mig rigere. Rigere på erhvervserfaring. Det kan ikke betale sig at have en chef for hvem mit arbejde har lille ...
torsdag den 2. februar 2012
Økologisk Ribeye bøf med luksus salat (salade de luxe)
›
Somme tider kommer ”livet” i vejen og jeg får ikke blogget som jeg ellers gerne ville. ”Livet”, i denne omgang, var en fødselsdagsfest...
‹
›
Start
Vis internetversion