Smag på verden
Mad fra hele verden
Sider
(Flyt til ...)
Startside
Om bloggen
Kontakt
▼
torsdag den 29. marts 2012
Indiske boller i karry med basmatiris
›
Da jeg for en del år siden kastede mig over madlavningen, var en af de kogebøger der hjalp mig rigtig meget Tina Scheftelowitz og Sonja Boc...
torsdag den 22. marts 2012
Marokkansk tagine med oksekød med tilbehør af spinat og pinjekerner
›
Det jeg bedst kan lide ved marokkansk tagine er dens på en gang rustikke og raffinerede udtryk. Kød, løg og grøntsager i dejligt grove ...
2 kommentarer:
tirsdag den 20. marts 2012
Spansk spinat med pinjekerner
›
For mange – mig selv inklusive – kan tilbehøret til hovedretten ofte være et dilemma. Mange gange bliver det tit til den samme salat ...
torsdag den 15. marts 2012
Spanien: Spinat med kikærter
›
En af de gode ting, formoder jeg, ved at supermarkedet fra tid til anden, har et tilbud til en pris der er svær at stå for, er at man...
mandag den 12. marts 2012
Malaysisk fiske karry med laks (Ikan Kari eller Ikan Curry)
›
En af udfordringerne som hjemmekok er den ugentlige fiskedag. Ahem, sandt for dyden kan dagen fisken hurtigt konverteres til - well, n...
søndag den 11. marts 2012
Oksekød i østerssovs og Romaine salat med koriander og mynte - nu med opskrifter!
›
En ting er stensikkert. Inspirationen til aftensmaden kommer ikke når jeg står med næsen nede i supermarkedets køledisk. Og derfor kan ...
søndag den 4. marts 2012
Anmeldelse: Irmas økologisk balance Mørk Chokolade med pebermyntefyld
›
Jeg er ikke den store fan af pebermyntefyldt chokolade og det har denne chokolade ikke lavet om på. Ikke desto mindre er denne bedre udført ...
‹
›
Start
Vis internetversion