Smag på verden
Mad fra hele verden
Sider
(Flyt til ...)
Startside
Om bloggen
Kontakt
▼
søndag den 20. maj 2012
Oksekød i rød karry med auberginer
›
For en måneds tid siden skrev jeg om halvdårligt vejr og oksekød i grøn karry . Og selv om vejret er blevet en smule bedre (hvis man d...
torsdag den 17. maj 2012
Tomatsalat med rødløg og basilikum
›
Måske er jeg et utaknemmeligt skarn. Jeg synes sommeren lader vente på sig. Jeg har dog set de første spæde tegn på den hos min g...
tirsdag den 15. maj 2012
Morten Heibergs firkantede citroner
›
Til et middagsselskab for nogle dage siden, spurgte værtinden mig om hvorfor en bestemt suppe var mislykkedes på trods af at hun havde...
1 kommentar:
søndag den 13. maj 2012
Romersk oksegryde med orzo samt sølvbede med kikærter
›
Det er ingen hemmelighed at madglade italienere har meget stærke meninger om mad. Så stærke, at alle der ikke lige gør tingene på sam...
torsdag den 10. maj 2012
Medisterpølse med alternativt tilbehør
›
Så meget som jeg holder af krydret mad fra eksotiske himmelstrøg er der dage, hvor jeg har mere lyst til simpel mad som hverken kræver d...
2 kommentarer:
tirsdag den 8. maj 2012
Citronmarmelade
›
Jeg elsker Store Bededag selv om jeg er meget lidt religiøs. Både fordi jeg har fri – og det altid på en fredag – og så fordi vej...
søndag den 6. maj 2012
Brasiliansk Xinxim: kylling og rejer i krydret sauce
›
Bogen Gabriella, nellike og kanel af den brasilianske forfatter Jorge Amado, er en lang hyldest af Bahias helt særlige madkultur, hvo...
‹
›
Start
Vis internetversion