Smag på verden
Mad fra hele verden
Sider
(Flyt til ...)
Startside
Om bloggen
Kontakt
▼
tirsdag den 28. august 2012
Stegt halloumi
›
En af fornøjelserne ved at rejse er at på nye retter og anderledes mad. Når jeg er ude at spise på ferien gør jeg en dyd ud af at bestil...
søndag den 19. august 2012
Reine Claude blommer – kongen af blommen – og en frugtsalat med basilikum
›
Hovedparten af familiens ikke ubetydelige frugtindkøb gøres hos grønthandleren og (i mindre grad) i supermarkedet. Med det bugnende udv...
2 kommentarer:
søndag den 12. august 2012
Olympisk koreansk kylling med kimhi
›
Da jeg for noget tid siden bloggede om denne ”olympiske” kylling havde jeg gjort mit hjemmearbejde godt nok. Opskriften havde jeg fun...
tirsdag den 7. august 2012
Israelsk salat
›
For noget tid siden var jeg på ferie i Grækenland. Rejsen blev bestilt med sol og varme i tankerne og skuffet det blev jeg ikke. Varmen ...
søndag den 29. juli 2012
Pasta med tomat og grov pølse
›
Madbloggere har det med at glemme. I hvert fald fandt jeg mange sætninger af typen ”Jeg havde helt glemt hvor godt frisk pasta smager...
tirsdag den 24. juli 2012
Langtidsbagte tomater
›
Inden min nuværende karriere flirtede jeg lidt med kokkefaget og jeg var bl.a., en kort overgang, køkkenchef på et hotel. Kokke spiser ik...
torsdag den 21. juni 2012
Løgismose kylling med nye grøntsager, tzatziki og salat
›
For mere end en uge siden skrev jeg om Søndagsavisens test af kyllinger der overraskende (i hvert fald for mig) viste at frosne kyllin...
‹
›
Start
Vis internetversion