Smag på verden
Mad fra hele verden
Sider
(Flyt til ...)
Startside
Om bloggen
Kontakt
▼
mandag den 29. oktober 2012
Mortens and: Andebryst med pommes frites og tilbehør
›
Som madblogger blogger jeg om den mad jeg selv tilbereder og spiser. Men som blogger finder du også ret hurtigt ud af at nogle indlæg er ...
søndag den 14. oktober 2012
Salat af friske figner, feta og valnødder
›
I mit forrige indlæg forsøgte jeg at kommunikere friske figners fortræffeligheder både i det salte og søde køkken. Kommunikationen har n...
torsdag den 4. oktober 2012
Frugtsalat af friske figner, pærer, granatæble, mynte og valnødder
›
For noget tid siden skrev jeg et indlæg om en frugtsalat med de meget velsmagende og sagnomspundne Reine Claude blommer tilsat basiliku...
søndag den 30. september 2012
Shakshuka: æg på spicy tomatsovs
›
Shakshuka er en israelsk/arabisk brunch ret: hele æg ”pocheret” på en bund af spicy tomatsovs og som traditionelt spises med pita- eller...
5 kommentarer:
onsdag den 26. september 2012
Confit bayaldi: Thomas Kellers Ratatouille fra Pixar filmen
›
Udover at have set Pixars film, Ratatouille, er der vist kun en grund til at jeg gav mig i kast med denne version af ratatouille. Og det...
torsdag den 20. september 2012
Ratatouille med babygrøntsager
›
En af de mere eller mindre faste rutiner i mit køkken er med jævne mellemrum at producere en omgang " tomatmarmelade " som jeg ...
mandag den 3. september 2012
Græsk kalv i tomatsovs
›
Af en grund jeg ikke helt forstår, har det græske køkken ikke et nær så godt et image som fx det italienske, franske eller spanske. Mås...
‹
›
Start
Vis internetversion