Smag på verden
Mad fra hele verden
Sider
(Flyt til ...)
Startside
Om bloggen
Kontakt
▼
torsdag den 28. februar 2013
Kofta i tahin eller Kofta b’siniyah
›
Ofte kommer jeg ind i en periode, hvor jeg laver en bestemt type mad og det sidste stykke tid har budt på retter fra især mellemøsten. De...
mandag den 25. februar 2013
Israelsk salat med variationer
›
I en række af mine blogindlæg foreslår jeg hvordan du kan variere en opskrift eller en fremgangsmåde, fx i dette indlæg om en israelsk sal...
torsdag den 21. februar 2013
Boller i karry
›
Jeg har længe haft hvad jeg anser for en god, om end, meget stærk karry stående på krydderihylden. Men for at tilgodese medspisere med s...
mandag den 18. februar 2013
Blomkålssalat med glaskål og purløg
›
Det må være sommer et eller andet sted i verden. I hvert fald ser jeg for tiden glaskål hos grønthandleren, som ifølge pålidelige kilder...
Egyptisk ful medames
›
Første gang jeg smagte ful medames, var for en del år tilbage på en mellemøstlig restaurant i New York. Min medspiser, der havde bestilt ...
torsdag den 14. februar 2013
Marokkansk gulerodssalat
›
Det allermest besøgte indlæg her på bloggen, er opskriften på marokkansk tagine med kylling . Og specielt her i kulden, er der ikke noge...
torsdag den 7. februar 2013
Kvædekage med marcipan
›
I frugtkagernes stjernespækkede hall-of-fame nyder kvædekagen næppe nogen berømt tilværelse. Hvilket er lidt underligt, når vi her til la...
1 kommentar:
‹
›
Start
Vis internetversion