Smag på verden
Mad fra hele verden
Sider
(Flyt til ...)
Startside
Om bloggen
Kontakt
▼
tirsdag den 14. maj 2013
Uri Buris havbars i marokkansk/nordafrikansk stil
›
Jeg beklager mig ikke. Men man kan bare ikke vinde. I hvert fald ikke alt. Det er efterhånden et stykke tid siden jeg bloggede om kofta t...
fredag den 10. maj 2013
Spinat med friske hestebønner
›
For ca. et års tid siden læste jeg om en opskrift på stegt makrel og hestebønner, som lød så interessant at jeg måtte give mig i kast me...
tirsdag den 7. maj 2013
Trish Deseines chokoladekage uden mel (næsten)
›
Jeg har for nylig været igennem skabe og skuffer i køkkenet for at få gjort lidt rent og ryddet op. Som det så jævnligt sker under d...
fredag den 3. maj 2013
Stegt kyllingeoverlår med sprødt skind, ris og kikærtesalat
›
I et blogindlæg hos Will Write for Food , læste jeg at en god blogger selv finder på sine opskrifter. Jeg ved at jeg kun er enig med hen...
7 kommentarer:
tirsdag den 30. april 2013
Tabouleh prinicppet og en kikærtesalat med feta, rødløg og krydderurter
›
Bælgfrugter som kikærter, linser og bønner er noget mange har det svært med. Selv de mest forsvorne kikærtehadere kan lide en god humus,...
tirsdag den 23. april 2013
Bededagen og Heibergs muffins med pære, kokos og chokolade
›
En af de bøger jeg som chokoladeelsker har brugt rigtig mange gange, og som jeg kunne bage min vej igennem, er Morten Heibergs fristelse...
torsdag den 18. april 2013
Græsk salat med dild - og en dag i et madliv
›
Som jeg skrev i indlægget her , sker det at man går til grønthandleren og kommer hjem med en noget der ikke lige stod på indkøbslisten. ...
‹
›
Start
Vis internetversion