Smag på verden
Mad fra hele verden
Sider
(Flyt til ...)
Startside
Om bloggen
Kontakt
▼
fredag den 30. august 2013
Skinkeschnitzler med kartofler og tilbehør
›
I min hverdag er kartofler noget der skal planlægges, for som regel er der ikke tid til at skrælle kartofler og få dem stegt inden aftens...
tirsdag den 27. august 2013
Nekatarinmarmelade
›
Jeg har tidligere skrevet indlæg om frugtsalat med friske figner og at jeg nemt kan spise 10 stk. frugt på en dag (det er dog sjældent ...
fredag den 23. august 2013
Etiopisk doro wot med injera
›
De seneste mange indlæg har handlet om Italien, nærmere betegnet Sardinien, og italiensk mad, og det er nu på høje tid at lukke k...
1 kommentar:
tirsdag den 20. august 2013
Mad på Sardinien
›
De fleste elsker italiensk mad som ikke uden grund har en bred appel i Europa og resten af verden. Og når jeg er i Italien elsker jeg...
tirsdag den 13. august 2013
Markedet i Alghero
›
En af de ting jeg elsker, når jeg er ude at rejse, er at besøge det lokale marked, hvis der er et. Og I år er jeg så heldig at det lokale...
fredag den 9. august 2013
Middag i Agroturismo Sa Mandra i Alghero
›
I takt med at vi hele tiden får at vide at vi skal spise lokalt, har jeg tit spekuleret på hvor lokale vores fødevarer skal være for a...
tirsdag den 6. august 2013
Italiensk morgenmad i Alghero
›
En af glæderne ved at rejse er at opdage andre kulturers små quirks og kæpheste: både ved at møde lokalbefolkningen direkte (i en eller a...
‹
›
Start
Vis internetversion