Smag på verden
Mad fra hele verden
Sider
(Flyt til ...)
Startside
Om bloggen
Kontakt
▼
fredag den 27. september 2013
Figenclafoutis - clafoutis med friske figner
›
En af de ting jeg elsker ved efteråret er de mange for sæsonen unikke råvarer. Jeg tænker her på fx kvæder, granatæbler, pærer, græskar o...
tirsdag den 10. september 2013
Stegte ris - the basic version
›
I dag er der flere og flere kogebøger med tips og tricks, til hvordan man undgår madspild. Og ris er faktisk noget af det jeg har haft s...
fredag den 30. august 2013
Skinkeschnitzler med kartofler og tilbehør
›
I min hverdag er kartofler noget der skal planlægges, for som regel er der ikke tid til at skrælle kartofler og få dem stegt inden aftens...
tirsdag den 27. august 2013
Nekatarinmarmelade
›
Jeg har tidligere skrevet indlæg om frugtsalat med friske figner og at jeg nemt kan spise 10 stk. frugt på en dag (det er dog sjældent ...
fredag den 23. august 2013
Etiopisk doro wot med injera
›
De seneste mange indlæg har handlet om Italien, nærmere betegnet Sardinien, og italiensk mad, og det er nu på høje tid at lukke k...
1 kommentar:
tirsdag den 20. august 2013
Mad på Sardinien
›
De fleste elsker italiensk mad som ikke uden grund har en bred appel i Europa og resten af verden. Og når jeg er i Italien elsker jeg...
tirsdag den 13. august 2013
Markedet i Alghero
›
En af de ting jeg elsker, når jeg er ude at rejse, er at besøge det lokale marked, hvis der er et. Og I år er jeg så heldig at det lokale...
‹
›
Start
Vis internetversion