Smag på verden
Mad fra hele verden
Sider
(Flyt til ...)
Startside
Om bloggen
Kontakt
▼
tirsdag den 29. oktober 2013
Stegt halloumi med friske figner med mynte
›
Folk, der som jeg, ikke kan få nok af friske figner har det med at beklage sig over at sæsonen er alt for kort, hvilket jeg er ret så til...
fredag den 25. oktober 2013
Kylling i kokos og tomat
›
Mange af mine kogebøger har jeg aldrig nogen sinde lavet noget fra. Og jeg er ikke den eneste der har det sådan, for mange af mine venner ...
tirsdag den 1. oktober 2013
Figenmarmelade
›
Selvom jeg anser mig selv for at være gastronomisk nysgerrig, er der en del madkategorier, som kun har en akademisk interesse. Da jeg...
fredag den 27. september 2013
Figenclafoutis - clafoutis med friske figner
›
En af de ting jeg elsker ved efteråret er de mange for sæsonen unikke råvarer. Jeg tænker her på fx kvæder, granatæbler, pærer, græskar o...
tirsdag den 10. september 2013
Stegte ris - the basic version
›
I dag er der flere og flere kogebøger med tips og tricks, til hvordan man undgår madspild. Og ris er faktisk noget af det jeg har haft s...
fredag den 30. august 2013
Skinkeschnitzler med kartofler og tilbehør
›
I min hverdag er kartofler noget der skal planlægges, for som regel er der ikke tid til at skrælle kartofler og få dem stegt inden aftens...
tirsdag den 27. august 2013
Nekatarinmarmelade
›
Jeg har tidligere skrevet indlæg om frugtsalat med friske figner og at jeg nemt kan spise 10 stk. frugt på en dag (det er dog sjældent ...
‹
›
Start
Vis internetversion