Nej, dette har intet at gøre med den "toscana kylling" du kan købe nede i supermarkedet. Dette er blot endnu en go' hverdagsret, som fra tid til anden kommer på aftenmenuen. Gule ris (ris kogt med gurkemeje eller safran) og en let salat smager godt til.
1 kylling delt i 8, eller 800g bryst i tern          Smør/olivenolie til stegning 4 fed hvidløg 2 kviste frisk timian og salvie (af hver)          | 2½ dl. vand eller hvidvin 4 friske tomater skåret i tern. ½ tsk. salt Basilikum til pynt |
1. Kylling svitses i smør/olie i 5-7 min.
2. Hvidløg og timian svitses med 1 minut.
3. Øvrige af ingredienser kommes i gryden og det hele simrer ved svag varme i ca. 25-30 min. eller mere indtil kyllingen er færdig.
4. Smag evt. til med salt og slut af med en generøst sprinkling af frisk basilikum.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar