En anden ”ærgerlig” del af at være madblogger, er at man
ofte har rester af forskellige produkter, som er indkøbt med et bestemt formål
for øje.
Når du så får endnu en opskrift på hjemmelavet bounty er det ikke fordi jeg tror at verden mangler endnu en opskrift på hjemmelavet bounty. Når jeg alligevel poster et indlæg om det er det fordi jeg fandt mig selv i den situation at jeg stod tilbage med ca. 100g kondenseret mælk, efter at have lavet græskartærtemed kondenseret mælk, som stod og kaldte på at blive brugt.
I en sådan situation søger jeg på ”opskrift med…” (indsæt
selv din ingrediens her).
Efter en hurtig googling fandt jeg frem til denne opskrift over
hos valdemarsro, som udover at udmærke sig ved at jeg havde alle ingredienserne
hjemme også var meget nem. Opskriften er kun modificeret en anelse og giver ca. 5-8, alt efter hvor store de skal være.
100 gram kondenseret mælk (eller hvor meget du nu har til overs fra andre projekter) blandes med samme mængde kokosmel, dvs. 100g. Sæt massen i køleskabet i 2-3 timer eller mere. Smelt 50 gram mørk chokolade og overtræk kokosbarerbe med chokoladen. Drys evt. med kokosmel.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar