Denne uge har med madbloggeres øjne været kontroversiel. En kronik med titlen ”Madbloggere savner ambitioner” af Mogens Bisgaard, har udløst harme blogindlæg og kommentarer om indholdet (se links nederst i indlægget).
Madbloggernes æstetisering, siger artiklen ”... stemmer alt for sjældent overens med en hverdag, der for manges vedkommende består af arbejde, ulvetime og opvask, kun afbrudt af besvimelseslignende søvn."(måske lidt ironisk når forfatteren, ifølge Information er næstformand i Slow Food København Nordsjælland).
Jeg ved ikke om jeg skal krybe til korset for på det sidste at
have postet nogle opskrifter på simremad, der har krævet det moderne menneskes
dyrebareste ressource: tid. Og det tid til at lave mad.
Måske er det derfor jeg kun skal have det en sjælden gang. Men
når det er, er det nu stadig et velsmagende stykke kød.
Reven citronskal kan forøge velsmagen. Jeg drysser lidt på
for ekstra zing. Og så giver jeg tomatsalaten med rødløg og basilikum jeg bloggede om i sidste uge (faktisk lavede jeg det hele i sidste uge, men som blogger lærer man hurtigt at strække sine indlæg).
Opskriften er simpel. Brun mørbraden grundigt på alle sider
ved høj varme. Steg den færdig ved svag varme eller i ovnen ved 180 grader. Drys
med salt og reven citronskal.
Links:
"En rigtig madblog", Anarkistens (ægte) Kogebog
"Hvad er en rigtig madblogger?", Pilles Univers
"Madblogger eller ej…" , Newyorkerbyheart
Og Klidmosters kommentar "Oh, at være en madblogger"
Ingen kommentarer:
Send en kommentar