søndag den 1. april 2012

Anmeldelse: Änglamark mælkechokolade


Så vidt jeg kan finde ud af er denne økologiske og Fairtrade certificerede mælkechokolade fra Änglamark (forhandles i Coop) produceret i Italien af S. P. A. Leccio.
Chokoladen indeholder 32% kakao og er produceret med 72, 48% Fairtrade ingredienser.

Udseendemæssigt er æsken fin og selve chokoladen har et fin og rent og look. Aromaen fra chokoladen er ligeledes god. Den er dejlig sød og dufter af kakao og mælk. Kakaoduften træder tydeligt igennem, hvilket er godt eftersom det ikke altid er tilfældet med mælkechokolade.

Chokoladen har et rigtig godt knæk for en mælkechokolade, som jo ikke har så fremtrædende et knæk som mørk chokolade. Den smelter rigtig godt i munden og har en fin tekstur om end en smule klistret.

Smagen er rigtig fin med noter af karamel og vanilje. Eneste mindre anke er at den er noget sød, men det er som regel tilfældet med mælkechokolade. Og selvom denne chokolade ikke har den kompleksitet, der kendetegner chokolade af bedste kvalitet, er det stadig en god chokolade og er dermed et anstændigt og billigere alternativ.

Chokoladen kan bruges til at bage med og kan også bruges som overtræk da den smelter til en fin glansfuld masse.

Jeg vil give denne chokolade 8 ud af 10.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...